Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /customers/3/e/2/digitea.se/httpd.www/wp-content/themes/illdy/inc/components/entry-meta/class-illdy-entry-meta-output.php on line 65 Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /customers/3/e/2/digitea.se/httpd.www/wp-content/themes/illdy/inc/components/entry-meta/class-illdy-entry-meta-output.php on line 88 Programmering – Digitea

Digitea erbjuder många olika typer av programmering med allt från mindre program till större lösningar som innebär mer jobb på både klient- och serversida. Vi har lång programmeringserfarenhet och ser till att programmen som skrivs av oss är väldokumenterade. Detta underlättar både användningen från din sida, men fördelarna slutar inte där, utan det blir då också lättare att integrera våra program med andra som du kanske redan har eller som du plannerar att utveckla.

Det finns många olika programmeringsspråk som används i program överallt, men vi kan många av de större. Självklart anpassar vi oss efter uppgiften, men om det ställs specifika krav på vilket programmeringsspråk som ska användas så kan vi tillgodose det mesta. Exempel på programmeringsspråk som vi kan är:

  • Java
  • PHP
  • JavaScript
  • C++
  • C
  • C#

Vi kan även fler programmeringsspråk och konstruktioner som bland annat HTML och CSS. Fråga oss för att vara säker om du kräver något specifikt i en tillämpning. Annars kan vi välja åt dig och då ser vi till att det inte blir några problem med all integration mellan olika program.

Vi utför även underhållningsarbeten där vi sätter oss in i en redan existerande lösning och därefter vidareutvecklar den eller löser problem som du har i nuläget. På så sätt kan du fortsätta att använda ett system som du redan kännder dig bekväm i utan att du måste lära om dig en massa från början.